Entries by sale

Како да го изберете името (доменот) на Вашата веб страница.

Изборот  на домен за Вашата веб страница е сличен на изборот на име за компанија и бара многу размислување и разгледување. Вашиот домен е вашиот идентитет на интернет и мора да бидете сигурни дека го избирате името кое не само што одговара на вашиот бизнис, туку и лесно може  да се пронајде и да се […]

Зошто треба да отворите интернет продавница (Веб шоп)?

Во денешно време, ништо не е поважно за успехот на вашиот бизниси од тоа што е потребно да поседувате интернет продавница. Луѓето го користат интернетот за разни работи, од собирање на информации за домашни миленичиња па се до купување на долна облека. Затоа за да бидете успешни во својот бизнис потребно е отворање на ваша […]

Осум причини зошто на вашиот бизнис му е потребна професионална веб страница!

Како и многу други сопственици на мали и средни компании, можеби сметате дека нема да имате голема корист од тоа да имате сопствена веб страница или пак дека тоа претставува непотребен трошок на вашиот буџет, или пак сметате дека вашите потенцијални клиенти не користат компјутер или интернет. Овие заклучоци се сосема погрешни. Ние ќе ви […]