Slide background

Вашата најдобра солуција

Хостинг пакети

 • FREE HOSTING
 • 0 ден. /месец
 • 250 MB Disk Space
 • 5 GB Monthly Traffic
 • 1 Domain Hosting
 • 1 MySQL Database, FTP
 • 100% NO ADS, PHP5, Perl
 • Email Sending (SMTP ON)
 • Joomla & WordPress Installer
 • Beginner Hosting
 • 110 ден. /месец
 • 3 GB Disk Space
 • 250 GB Monthly Traffic
 • 1 Domain Hosting
 • 1 MySQL Database, FTP
 • PHP5, ASP.NET, Perl (CGI)
 • 2 Website Builders
 • Zacky App Installer
 • Personal Hosting
 • 291 ден. /месец
 • Unlimited Disk Space
 • Unlimited Monthly Traffic
 • 2 Domains Hosting
 • MySQL / PostgreSQL
 • PHP5, ASP.NET, Perl (CGI)
 • 2 Website Builders
 • Zacky App Installer
 • Business Hosting
 • 475 ден. /месец
 • Unlimited Disk Space
 • Unlimited Monthly Traffic
 • Unlimited Domains Hosting
 • MySQL / PostgreSQL
 • PHP5, ASP.NET, Perl (CGI)
 • 2 Website Builders
 • Zacky App Installer

Во цените е вклучен 18% ддв. За повеќе информации за хостинг пакетите прочитајте подолу или пак пополнете го формуларот.

Што добивате со хостинг пакетите

Секогаш онлајн

99.9% network uptime

Вложуваме максимални напори заедно со странските хостинг партнери хостингот да биде онлајн 99,9% од времето.

Креирајте сами вебсајтот

Креирајте вебсајт за половина час

Нашиот point-and-click едитор ќе ви асистира да избелете голем број на дизајни, костимизација, галерии и многу друго.

Автоматизаиран Ап инсталер

Ви помага во инсталација со еден клик

Со нашиот автоматизиран инсталер, без никакво претходно знаење нсталирајте ги популарните платформи Joomla, WordPress, BBpress, Duropal и многу други.

Комплетна Email поддршка

Webmail, filters, aliases, protection

На нашата платформа email-ите се на посебни сервери, резервирани само за вас.

Поддршка на различни скрипти

Го поддржуваме секој скрипт

Нашиот хостинг ги поддржува следниве програмски јазици (скриптови): PHP, Perl, CGI, ASP.NET, Python и Ruby.

Брза техничка поддршка

Максимално чекање за одговор не повеќе од 1 час

Аутсорсинг персоналот за техничка поддршка е спремен да ви договри и реши техничките проблеми на кои можеби ќе нидете за не повеќе од 1 час.

Информации за Хостинг пакетите

7 + 1 = ?